Asfaltering av veier og plasser

01 november 2021
Maria Laugesen

editorial

Mange av oss kjenner den fantastiske følelsen av å kjøre på helt ny asfalt. Da er det lite støy, og bilen kjører uten mye motstand. Og det er akkurat noen av disse egenskaper som gjør asfalt til et utrolig bra materiale for veidekke, og for en rekke andre formål.

Asfalt for veier

Det er ingen tvil om at asfalt er det materialet man foretrekker til veier. Og det gjelder uansett om det er små, lokale veier eller om det er en stor motorvei. Det tåler vann og frost, det kan håndtere de fleste ‘vanlige’ temperaturer og så er det utrolige slitesterkt. På samme tid er det praktisk å jobbe med og kan formes som man vil, noe som kun gjør det enda mer attraktivt.

Hos Nordasfalt kan de hjelpe med asfaltering av offentlige og private veier, uansett størrelse, form og plassering. De tilbyr effektiv og presis asfaltering av høyeste kvalitet, og de kan levere til langt de fleste prosjekter.

Asfalt for andre formål

Men asfalt kan faktisk også brukes til andre ting enn veidekke. Det anvendes for eksempel på flyplasser, parkeringsplasser, industritomter og lignende plasser. Og så kan det brukes til asfaltering av gårdplasser, oppkjørsel til hus eller andre mindre prosjekter. 

Det er en praktisk og holdbar løsning for mange prosjekter. Man får nemlig både et flott og simpelt uttrykk, samt et underlag som egner seg for veldig mange ting og krever veldig lite vedlikehold. Du kan selvfølgelig være med til å bestemme utseende på asfalten selv.

Her kan de selvfølgelig også hjelpe hos Nordasfalt. Uansett om det er snakk om et lite privat prosjekt ved huset, eller om det er større offentlige oppgaver, så står de klar til å hjelpe. De har nemlig erfaring med mange slags oppgaver av alle størrelser, og derfor kan de helt sikkert også levere en løsning til deg.