Dekorer barnerommet med wallstickers

25 november 2020
admin

Dekorer barnerommet med wallstickers

Wallstickers har i løpet av veldig kort tid blitt en utrolig populær tendens når det kommer til innredning, både for voksne og barn, med utallige morsomme muligheter for å gjøre det personlig og fint. Vi kjøpte våre på Sohu-shop.no og er utrolig fornøyde.

De hjalp oss med å lage noen selv og vi kjøpte også noen designs de allerede hadde. De både designer og produserer de tingene de selger selv og det gjør at de kan sikre at kvaliteten er helt i topp og ingenting er jo bedre enn det.

En følelse av omsorg

Når det kommer til innredning av barnerom er det noe vi har vært opptatt av i årevis. Alle foreldre ønsker å gjøre rommene til barna sine så koselige som de kan og det har kanskje vært litt ekstra viktig i år når alt har vært så vanskelig med hjemmeskolen og mangel på venner og familie på et nivå vi aldri hadde forestilt oss at skulle skje. 

Wallstickers er gøy fordi de lett kan byttes ut, flyttes rundt på og alt mulig annet. Man kan gjøre om barnerommet til hjemmeskolen og tilbake til barnerommet igjen. La det være en lek som barna er med på og la dem flytte wallstickers rundt for å føle at de er en del av transformasjonen. Det er både litt lek og alvor på en gang.

La barna være med å velge

Når det kommer til wallstickers er virkelig nesten alt mulig! Og når du skal kjøpe til rommet til barna dine er det viktig at du tar dem være med å velge. Det er et domene der man virkelig kan slå seg løs og leke med kreativiteten fordi det er enkelt å skape flotte ting med wallstickers og barna vil føle at det er enda mer deres rom når de har vært med på å bestemme hva de skal ha.