Dette bør du inkludere i skjønnhetsrutinen

31 oktober 2022
Johanne Larsen

editorial

Hva man legger i en skjønnhetsrutine, eller bare begrepet skjønnhet i seg selv, kan være så mangt. Her skal vi se litt på hvordan du kan tenke når du skal lage en god rutine, og hva du bør tenke på å ha med. 

Få oversikt over skjønnhetsrutinene dine 

Det er mange typer skjønnhetsrutiner man kan ha, enten daglige, ukentlige eller månedlige. Hårfjerning, hvis det er noe du liker å få gjort, kan være en sånn rutine. En rutine kan inneholde flere steg, og det trenger ikke en gang å handle om skjønnhet. Det kan være å ta et ekstra langt bad med en god badeolje, et deilig duftlys og kanskje en god kroppsskrubb. Det kan også være helt enkle ting som å spise sunt. 

Hårfjerning

Hva passer for deg? 

Hva du bør inkludere i skjønnhetsrutinene dine, handler rett og slett om hva som passer for deg. Det er jo ikke sånn at en skjønnhetsrutine passer for alle. Vi har alle individuelle behov, og bare fordi en hudpleierutine, eksempelvis, har gitt en du følger på sosiale medier plettfri og perfekt hud, så kan det være dere har vidt forskjellig utgangspunkt og behov, som gjør at rutinene også burde være ulike.

Det er lurt å bruke litt tid på research for å finne ut av hva som passer for deg, og hva som gjør at du føler deg vel. Det handler jo vel så mye om velvære, om å føle seg bra, som å se godt ut. Det er også viktig at man finner frem til en skjønnehtsrutine som man rent faktisk klarer å overholde, at det ikke bare blir pes og mas, men at man har en rutine man liker og som ikke blir uoverskuelig å gjennomføre rutinemessig. Det er jo gjerne sånn at man trenger en regelmessig rutine for å se de resultatene man vil ha.