Finn et kamerastativ på www.coolpriser.no

18 mars 2021
admin

Jeg har akkurat kjøpt mitt aller første kamerastativ på www.coolpriser.no og er faktisk litt overrasket over hvor mye det faktisk har påvirket kvaliteten på bildene mine og hvilke muligheter jeg nå har som jeg ikke hadde før.

Det å betale en fotograf for å ta bilder og skyte video er noe de aller fleste ønsker seg, men det er bare veldig, veldig, veldig få som kan ta seg råd til det. Og selv om man hadde råd og lyst til å ta seg råd til det, så er det ikke dermed sagt at det innholdet man endte opp med egentlig ville få mer oppmerksomhet.

Det å ha litt bra utstyr selv kombinert med gode ideer vil ta de aller fleste veldig langt!

Lag unikt innhold til sosiale medier

Det å lage innhold til sosiale medier med et kamerastativ er noe helt annet enn å lage innhold til sosiale medier uten et kamerastativ. Det at man ikke trenger å holde mobilen eller kameraet man bruker gjør at man kan ta bilder og videoer som liger mye mer at man bruker en fotograf, noe som får det til å fremstå mer profesjonelt – selv om budsjettet ditt faktisk ikke i realiteten har endret seg.

For når det fels som at alle bruker mer tid og krefter på å lage bra innhold til sosiale medier, så føles det ikke like gøy å ta selfies selv. For jo flere som lager ordentlig bra innhold til sosiale medier, jo mer står det dårligere og mindre proffe innholdet ut – og ikke på en kul måte.

Det å lage innhold som ser bra ut føles overraskende lett etter at jeg begynte å bruke stativet jeg kjøpte på www.coolpriser.no og jeg kan ikke helt forestille meg å gå tilbake til å gjøre det på den andre måten igjen etter dette.