Hvorfor velge en firmatur i Norge?

03 april 2020
Johanne Hansen
Hvorfor velge en firmatur i Norge?

Det å velge en firmatur i Norges langstrakte land er gavnlig, både økonomisk, miljømessig, praktisk og opplevelsesmessig. Norge kan nemlig tilby noen av de flotteste naturopplevelser, som man finner i hele verden. Hvorfor ikke bruke naturen, til å styrke virksomheten?

En firmatur er med på å styrke sammenholdet i virksomheten, det gjelder både ledelse og medarbeidere, og ikke mindst samarbeidet mellom ledelse og medarbeidere. Altså er en firmatur utviklende for hele virksomheten. Enhver virksomhet bør ha interesse i at medarbeiderne trives. Hvis medarbeiderne trives, arbeider de simpelthen bedre. Andre fordeler er øket kreativitet, nedsatt sykefravær og loyale medarbeidere som blir i virksomheten over tid. Alt sammen noe som er med på å skape en stabil og lønnsom virksomhet.

I Norge er det mange steder å velge mellom. Et populært valg av firmatur er å reise nordpå. Både Kirkenes og Bodø er spennende byer, som kan tilby en opplevelse utover det sedvanlige.

Hvis man ønsker er mere rå naturopplevelse, kan man planlegge en opplevelsestur i det fri, hvor man sover under åpen himmel, og skal klare seg selv i den voldsomme natur. Dette er helt sikkert noe som vil styrke sammenholdet hos medarbeiderne.

Hvis man selv skal planlegge en firmatur, så krever det store ressurser. Det koster både tid og penger, samtidig som det kan være vanskelig å gjøre alle tilfredse, når det er intern planlegging. Det er derfor en god ide, å få en ekstern profesjonell reise aktør til å planlegge den perfekte firmatur. På denne måten kan alle hensyn tas, og man kan planlegge en firmatur som tilgodeser virksomhetens ønsker og behov. Les med her, hvis du er interessert i en skreddersydd firmatur i Norge. Det kan være du blir inspirert til din neste firmatur. 

Mange firma velger en actionfyldt firmatur, hvor det er fokus på utvikling, samarbeid og testing av egne grenser. Man kan få en firmatur hvor man prøver krefter med rafting, padling, sykling eller fjellklatring. Fordelen med dette, er at medarbeiderne kommer ut av komfortsonen, og får noen mestrings erfaringer, som vil styrke det fremtidige arbeidet på kontoret.