LED lys til hjemmet

03 mars 2022
Maria Laugesen

editorial

Mange tror kanskje at LED-lys er kraftige, skarpe lys som primært brukes i industri, på klinikker og lignende. Men faktisk vil du oppleve at LED i dag finnes i alle varianter, og det kan brukes til alt belysning i hjemmet ditt. 

Mange muligheter med LED

LED er en teknologi som gjør det mulig å gi samme mengde lys fra en mye mindre mengde av strøm, sammenlignet med de tradisjonelle lyspærer. Det sparer deg og miljøet, og derfor er det en smart investering å skifte til LED. 

I dag kan du få alle typer av belysning, rett fra helt vanlige lyspærer som brukes i pendler, vegg-, bord og gulvlamper, og til utendørs belysning og gatelys. Teknologien kan brukes i spots, lyspærer, lysrør, strips og mye mer. Derfor er det et stort utvalg av løsninger, lyskilder og lamper å velge mellom når du bruker LED, og du vil ikke bli begrenset i ditt utvalg.

Smarte funksjoner til hverdagen

Med LED-belysning får du også muligheten til å bruke «smart»-systemer der du kan endre på lysets egenskaper når og hvor du vil. Det betyr at du f.eks. kan tilpasse lysets styrke fra helt dempet til veldig kraftig, og du kan endre fargen.

Mulighetene avhenger av typen av lyskilde og system. I noen tilfeller vil du derfor kunne skifte lysets nyanser fra kald til varm, mens du andre ganger kan velge farger som blå, grønn og rød.

led

Disse muligheter gjør at belysningen blir mer fleksibel, og du kan tilpasse den løpende etter dine behov. Derfor er LED også veldig populært i dag, både i private hjem og til bedrifter. Det skyldes en kombinasjon av det store utvalget, det reduserte strømforbruket, de moderne og stilige designs, og ikke minst den avanserte teknologien som sikrer lyskildene en lang levetid. Du kan se et stort utvalg av LED lamper og lyskilder på https://ledlyskilder.no/19117-lamper