Profesjonelt knuseverk til deg

08 oktober 2019
Maria Laugesen
Profesjonelt knuseverk til deg

På et knuseverk produseres det fraksjoner av fyllmasser som kan anvendes til ulike byggeprosjekter. Det gjelder blant annet pukk, sand og singel som ofte brukes til planering før et byggeri, fylling i gropa, grusing av veien eller lignende. Det finnes mange forskjellige sluttprodukter, og det kan anvendes for mange forskjellige formål. I Ulstein kommune finner du Ulstein Knuseverk, som er et moderne anlegg med mange muligheter innen produksjon og transport. De leverer produkter av høy kvalitet, og har en kapasitet som gjør det mulig å håndtere store mengder.

I deres maskinpark kan du finne mange forskjellige masser som grus, singel, sand, pukk, naturstein til muring (murstein) og tilmed storstein. Disse kan for eksempel brukes til oppbygging av terreng, det kan anvendes som veigrus i din egen innkjøring eller lignende, eller det kan brukes til planering før du skal bygge på området. Mulighetene er mange, og Ulstein Knuseverk er utrolig fleksible og tilpasser deres leveranse til dine ønsker og behov.

Er du på utkikk etter et knuseverk i Sande, da er det opplagt for deg å ta kontakt til det nærliggende Ulstein Knuseverk. De er en del av Ulstein Betong, som er en bedrift med veldig mange års erfaring innen betong. Her ligger fokus på kvaliteten, og på fleksibilitet for å kunne møte kundens ønsker og behov. Derfor kan du alltid forvente en god service, ordentlige produkter samt muligheten for en skreddersydd løsning.

Så står du over for et privat byggeprosjekt omkring boligen eller innkjøringen din, eller er du kanskje i gang med et større byggeprosjekt som entreprenør, bedrift eller institusjon? Så ta kontakt til Ulstein Betong og hør hvilke produkter og muligheter de tilbyr i deres knuseverk. Du kan alltid ta en uforpliktende snakk med de for å bli klokere på de forskjellige alternativer og muligheter som finnes på markedet.