Pynt opp hjemmet med plakater du finner på nett

30 august 2021
Johanne Larsen

Det er mange måter man kan bruke bilder og plakater til å friske opp litt i hjemmet på. Her skal vi se litt nærmere på hvordan det faktisk er et smart og enkelt grep som kan brukes, når du trenger litt forandring, men ikke vil pusse opp. Det er nemlig ikke alltid mer som skal til. 

Personlig stil med plakater

En av de største trendene når det kommer til interiør akkurat nå, handler om det vi kaller personlig stil. Det vil altså si, at hjemmet ditt skal si noe om hvem du er, fortelle en historie, og det kan man gjøre på mange måter. Derfor har man mange forskjellige muligheter når man skal finne ut av hvordan man kan uttrykke seg gjennom stilen i hjemmet.

En enkel måte å vise hvem man er på, er å vise hva man liker – hvilken referanseramme man har. Hvis man vil gjøre dette på en lettfattelig, men dekorativ måte, så kan det være gjennom bilder og plakater. Da kan du enkelt uttrykke hvem du er, hva du liker, og kanskje til og med henge opp noe som kan skape et felles referansepunkt i et selskap og starte gode samtaler. Man kan også enkelt lage plakater av familiebilder eller andre ting som forteller noe om hvem du eller dere er – så man ser hvem som bor der og hjemmet får liv og farger. 

Forvandle barnerom til ungdomsrom på 1-2-3 

Man kan også bruke plakater fra https://vissevasse.no/collections/alle-vissevasse-plakater på en smart måte når det gjelder å forvandle barnerommet til ungdomsrom. Det kan virke både dyrt og slitsomt å skulle pusse opp fra bunnen, men noen ganger er det bare det å skifte dekor, ta ut leker og andre barneting, som skal til. Da kan tenåringen også fortelle litt om sin personlige stil (på en måte som er lett å skifte ut), gjennom bilder og plakater.