Skal du sende pakke til USA?

14 september 2020
admin

Skal du sende pakke til USA?

Posten er litt utfordret for tiden og det har gått litt ut over kundeforholdene mine. Covid-19 har påvirket posten og leveringstider mye, så det å velge det riktige firmaet når man skal sende pakke til USA har blitt viktigere nå enn det var for bare noen måneder siden. Jeg fant en veldig fin løsning og tenkte at jeg ville dele den sånn at andre også kunne få glede av det, for det tok meg lang tid å researche meg frem til den beste løsningen, så det behøver ikke dere å gjøre nå.

Ekstra trygghet ved forsendelse til USA

Hvis du vil sende en ekstra viktig pakke til USA er det smart å sende gjennom de store firmaene som UPS, DHL, TNT, FedEx og Bring for eksempel. Det gir større sikkerhet under transporten og kan gi deg muligehter som sporing og løpende oppdatering på pakken din.

Så hvis du vil sende pakke til USA og bruke Billigpakke.no kan du slappe helt av, for de bruker nemlig de store firmaene når de sender til USA. Jeg har en liten virksomhet som sender pakker til kunder i USA og det er veldig godt å vite at sikkerheten er på topp og at jeg kan sende et sporingsnummer til kundene mine sånn at de kan følge pakken selv, og jeg kan holde øye med om alt går etter planen og eventuelt ta kontakt med dem hvis noe skjer på veien. 

Den beste prisen på markedet

Virksomheten min er ikke stor nok til å kvalifisere seg til en erverbvsavtale, men det som er så fint med å bruke dette firmaet når jeg skal sende pakke til USA er at jeg får den samme prisen likevel. For private får den samme prisen som mange virksomheter med erhvervsavtaler får hos andre firmaer og det betyr virkelig noe for meg.