Smarte tjenester alle burde ha nummeret til

29 august 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er noen tjenester man rett og slett burde lagre nummeret til, så man alltid er klar når man trenger dem. Men hva skal man velge? Her skal vi se litt på noen essensielle tjenester du bør notere deg, så du alltid er klar. 

En døgnåpen låsesmed 

En av de tjenestene absolutt alle burde merke seg, og kanskje spesielt de som har smekklås, er en god låsesmed. Det gjelder kanskje spesielt en som er døgnåpen. Det er jo sånn at det er fort gjort å låse seg ute, og det er enda fortere gjort å gå helt i panikk hvis det skulle skje.

Dermed er det lurt å vite hvor nærmeste låsesmed er. Det er kanskje ekstra lurt å sørge for at det er en låsesmed med døgnvakt, så man er helt sikker på at man kan få hjelp akkurat når man trenger det. 

låsesmed Asker

Byens beste takeaway

Det er alltid lurt å vite hvor man får sitt neste måltid, men hvis man bestiller mye takeaway kan det rett og slett være sånn at man glemmer hvor de gode stedene var, og ender med å gjøre bombestillinger gang på gang.

Dette kan man heldigvis unngå hvis man er litt lur og noterer seg de gode stedene og har nummeret eller bestillingslenken klar. Da har man den beste maten tilgjengelig på kort tid, og gode retter satt i system. Det er nemlig ikke alltid så lett å tenke lurt når man er sulten. 

Nødnumre

Det er selvfølgelig også en svært god ide å notere seg nødnumre og ha dem lett synlige. Hvis uhellet er ute, så er det ikke sånn at det nødvendigvis er lett å huske, og dermed er det en god ide å vite akkurat hvem man skal ringe når, så man kan få hjelp så fort som mulig. Det gjelder også for gjester som er hjemme hos deg, at de tydelig kan se numrene.