Treningssenter Oslo – finn det beste for deg

21 august 2023
Eivind Øi

editorial

Oslo har mange treningssentre, og det kan være vanskelig å velge det som passer best for deg og dine behov. Enten du er nybegynner, erfaren eller ønsker variasjon i treningen din, er det viktig å finne et treningssenter som motiverer og inspirerer deg. I denne artikkelen vil vi gå gjennom noen av de beste treningssentrene i Oslo, så du kan finne den perfekte matchen.

SATS

SATS er en av de mest populære kjedene av treningssentre i Norge og har flere treningssentre rundt om i Oslo. De tilbyr et bredt spekter av gruppetimer, flere typer styrketrening og kondisjonstrening som løping, sykling, og romaskiner. I tillegg har de en rekke fasiliteter som basseng, badstue og tilgang til PT-er. SATS tilbyr også elektronisk utstyr som FitQuest og NeoLife for å hjelpe med å følge fremgangen din.

Treningssenter Oslo

FitnessXpress

FitnessXpress har to treningssentre i Oslo og tilbyr et stort utvalg av styrketrening og kondisjonstrening. De har også et bredt spekter av gruppetimer og populære treningstimer som CrossFit, Yoga og Pilates. Det som skiller FitnessXpress fra andre treningssentre er deres fokus på kvalitet og komfort. De tilbyr for eksempel en Lounge-område og parkering for medlemmer på sentrene.

ELIXIA

ELIXIA er en annen populær kjede av treningssentre i Norge og har flere treningssentre rundt om i Oslo. De tilbyr et bredt utvalg av gruppetimer, kondisjonstrening og styrketrening inkludert plass for funksjonell trening, og utendørs utstyr i utvalgte sentre. De tilbyr også en rekke fasiliteter som badstue, basseng, jacuzzi og spinning-rom. Det som skiller ELIXIA fra andre treningssentre er deres fokus på at trening skal være en opplevelse.

9Rounds – Treningsenter Oslo

9Rounds som ligger i Strøget tilbyr unik og fullt tilpasset 30-minutters treningsøkter. Studioet tilbyr også en gratis prøvetime. De har et bredt utvalg av utstyr tilgjengelig der man kan trene, få kondisjonsøvelser og styrkekondisjonering. Studioet har også høyest tilgjengelige trener-klient forhold der medlemmene får en persoalisert oppmerksomhet og erfarne instruktører.

Når du ser etter et treningssenter i Oslo, er det viktig å tenke på hva du vil i treningen din før du velger en treningspartner. Tenk over hva slags trening du liker, om du vil ha tilgang til ekstra fasiliteter som badstue eller basseng, og hva som vil motivere og inspirere deg. SATS, FitnessXpress, ELIXIA og 9Rounds er alle fantastiske alternativer når du velger treningssenter. Uansett hvilket alternativ du velger, vil du ha tilgang til profesjonelle trenere, et bredt utvalg av treningstimer og et sunt og motiverende treningsmiljø.